Avbytare: Carl Mattsson, Casper Marcher, Fredrik Odell, Rasmus Hammargren och Johannes Jönsson.

Vasko Mitrovic ut - Gustav Lindquist in 69 min
Oliver Oliveros ut - Vasko Mitrovic in 79 min
Vasko Mitrovic ut - Oliver Oliveros in 87 min

MATCHKOMMENTARER
Sjunde raka matchen utan förlust och oavgjort och 2-2 igen mot tillfälliga serieledaren Vellinge IF. Med båda mittbackarna Adam Norén och Christian Ahlström borta så ändrade vi om lite i backlinjen där Nicklas Mattsson kom in och Patrik Lippe flyttades in från ytterbacken. 18-årige junioren Casper Marcher satt på bänken och gjorde därmed A-lagsdebut. Vellinges båda anfallare hade inför matchen smällt in hela 36 mål tillsammans på 13 omgångar så vi visste att det skulle bli riktigt tufft. I den 3:e minuten slår Vellinge en inläggsfrispark som Philip Borgström kommer ut och boxar bort. Returen lyfts in mot vårt mål igen och från nära håll kan en Vellingeforward stöta bollen i mål till 0-1. Mardrömsstart med andra ord. I den 11:e minuten startar Johan Hellström ett anfall med att vända spelet från vänster till höger med en fin krossboll till Carl Odell, Carl spelar på djupet mot Vasko Mitrovic som slår ett inlägg där Johan Hellström dyker upp och nickar över. I den 15:e minuten slår Vellinge ett inlägg som blir som ett skott och Philip Borgström lyckas tippa bollen via ribban ut till en hörna. I den 28:e minuten slår Gustav Lindquist en boll på djupet till vänster där Vasko Mitrovic är på språng och Vasko kommer in i straffområdet och skjuter i burgaveln. I den 30:e minuten slår Johan Hellström en fin hörna mot första stolpen där Vasko Mitrovic når högst och nickar bollen i mål hårt i nättaket till 1-1. Detta var Vaskos 7:e seriemål i år. I den 39:e minuten spelar Mathias Roos bollen ut till höger till Carl Odell som tar sig ner på kanten och spelar in ett lågt inlägg mot första stolpen där Vasko Mitrovic dyker upp och skjuter in 2-1 intill första stolpen. Detta var Vaskos 8:e seriemål i år. En krasslig Nicklas Mattsson byts ut och in kommer Carl Mattsson. I den 44:e minuten kommer Philip Borgström fint ut och räddar ett friläge där han dessutom klistrar bollen. 2-1 ledning i paus efter en trevande inledning. Fullt rättvist med hemmaledning då det är vi som står för det bästa och det mesta av spelet. I den 52:a minuten byts Oliver Oliveros ut och in kommer debutanten Casper Marcher. I den 56:e minuten byts Gustav Lindquist ut och in kommer Fredrik Odell. I den 57:e minuten slår Mathias Roos ett inlägg mot bortre där Johan Hellström skjuter på volley och Vasko Mitrovic står nära mål och nickar mot mål men målvakten lyckas tippa bollen över ribban. I den 61:a minuten driver Vasko Mitrovic upp bollen och spelar fram mot Casper Marcher som direktskarvar ut till vänster mot Johan Hellström. Johan fintar bort försvararen och skjuter ett perfekt skott mot bortre krysset men oturen grinar oss i ansiktet och bollen tar i insida stolpe uppe vid krysset och ut igen. I den 63:e minuten spelar Johan Hellström upp bollen till Vasko Mitrovic och vi kommer 3 mot 2. Vasko slår ett inlägg mot bortre stolpen där Casper Marcher nickar precis över. Två ypperligga lägen att avgöra matchen. I den 68:e minuten byts Casper Marcher ut och in kommer Oliver Oliveros. I den 69:e minuten byts Vasko Mitrovic ut med kramkänning och in kommer Gustav Lindquist. I den 79:e minuten byts Oliver Oliveros ut och in kommer Vasko Mitrovic igen. I den 81:a minuten slår Vellinge en av många patenterade långbollar över backlinjen och man får ett friläge där Philip Borgström kommer ut och räddar till en hörna. På den efterföljande hörnan gör Philip Borgström en ny fin parad på ett hårt skott. I den 87:e minuten byts Vasko Mitrovic ut och in kommer Oliver Oliveros. Matchen slutar 2-2 precis som i våras och båda lagen får vara ganska nöjda med detta. Vasko Mitrovic tvåmålsskytt för tredje matchen i följd. Vi tappade nu placering och ligger 4:a, en poäng efter Vellinge FF och tre poäng efter Vellinge IF som nu ligger tvåa. Behar är fyra poäng före oss och dessutom en match mindre spelad. I nästa match väntar tabelltrean Vellinge FF på lördagen den 15:e augusti klockan 14:00 på Vellinge IP.